"Ieder kind is een kunstenaar, de moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt -Picasso"

12274346_449302471927641_654074440160621011_n

EMMY GEENEN


Mijn naam is Emmy Geenen, geboren in 1956 te Valkenswaard en nu woonachtig in een gezellig jaren 30 huis te Eindhoven.

Wat ooit begon als een vrijetijdsbesteding is nu uitgegroeid tot een huiselijk en kleinschalig concept waar gezonde voeding en creativiteit centraal staan.

Ik geef workshops aan kleine groepen omdat ik het leuk vindt om mijn creativiteit over te brengen. Als autodidact en nieuwsgierig mens volg ik regelmatig een workshops of cursus om me het gebruik van technieken en materialen eigen te maken.

Doordat ik een bourgondisch mens ben, graag lekker eet met een lekker wijntje is de weegschaal geen vriendje van mij. Ik moest regelmatig op dieet en daardoor kwam ik op een goede dag de koolhydraatarme levenswijze tegen die mij erg aansprak. Nu kan ik weer genieten van eten zonder schuldgevoel en dat heeft me doen besluiten om koolhydraatarme kookworkshops te gaan geven. Inmiddels heb ik samen met Harriet Verkoelen, een diabetes diëtiste, het boek ‘afvallen met de Wet van Harriet uitgebracht met 44 van mijn koolhydraatarme recepten.

Ik heb een brede werkervaring in de sociale dienstverlening waardoor ik mijn creativiteit kon ontplooien en vele kleurrijke personen mocht begeleiden.

NIEUWSGIERIG?!

Bekijk werkwijze

CONTACT


Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.